Διαφημίσεις Pay Per Click

Διαφημιστικές Καμπάνιες Google Adwords & Facebook Ads

Google Adwords ppc

Το κύριο χαρακτηριστικό στις καμπάνιες Pay Per Click είναι ότι ο διαφημιζόμενος χρεώνεται μόνο όταν κάποιος ενδιαφερόμενος κάνει κλικ επάνω στην διαφήμιση που έχει ενεργοποιηθεί. Οι πιο διαδεδομένες διαφημιστικές καμπάνιες Pay Per Click (Κόστος Ανά Κλικ) είναι οι καμπάνιες Google Adwords και Facebook Ads.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των διαφημίσεων Pay Per Click είναι ότι μπορούμε να καθορίσουμε τον προϋπολογισμό της κάθε καμπάνιας, το κόστος του κάθε κλικ (υπό ορισμένες προϋποθέσεις), και έχουμε τη δυνατότητα της εμφάνισης των διαφημίσεων σε κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Διαφημιστικές καμπάνιες Google Adwords

Με το Google Adwords δημιουργούμε διαφημίσεις και επιλέγουμε λέξεις ή φράσεις κλειδιά σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης. Όταν οι χρήστες αναζητούν στο ευρετήριο της Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις ή φράσεις κλειδιά που έχουν επιλεγεί να ενεργοποιούν την διαφήμιση, τότε η διαφήμισή μας εμφανίζεται δίπλα ή πάνω από τα οργανικά (κανονικά) αποτελέσματα αναζήτησης. Με αυτήν την μέθοδο διαφήμισης επιτυγχάνουμε στοχευμένη προσέγγιση κοινού που ενδιαφέρεται και αναζητά άμεσα για τα προϊόντα η τις υπηρεσίες που προσφέρει η διαφημιζόμενη επιχείρηση.

Οι διαφημίσεις Google Adwords εκτός απ' την μηχανή αναζήτησης της Google υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται και στο συνεργαζόμενο δίκτυο της Google, όπως στο Youtube, στο Gmail και σε ιστοσελίδες που ενσωματώνουν διαφημίσεις της Google.

Το κόστος: Η χρέωση στις διαφημίσεις Google Adwords γίνεται μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή μας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμιση.

Διαφημιστικές καμπάνιες Facebook Ads