Οι ευχές μας για την Πρωτοχρονιά με Κρητικές Μαντινάδες

Οι ευχές μας για την Πρωτοχρονιά με Κρητικές ΜαντινάδεςΜαντινάδες Πρωτοχρονιάς. Μαντινάδες και ευχές για την Πρωτοχρονιά και τον Νέο Χρόνο….

Τις μέρες της πρωτοχρονιάς χίλιες ευχές χαρίζω,
σε φίλους που τους αγαπώ και τους υπολογίζω.

Τα βράδια τση Πρωτοχρονιάς ο ύπνος δεν με πιάνει,
για το πρωί η σκέψη τζη ποδαρικό μου κάνει.

Των αηδονιών παρήγγειλα στην πόρτα σας να ‘ρθουνε,
Πρωτοχρονιάτικες ευχές τσ’ ελπίδας να σου πούνε.

Πρωτοχρονιά μα πως μπορώ τέτοια χαρά να νοιώσω,
Αν δε σου στείλω μήνυμα τσ΄ευχές μου να σου δώσω.

Πρωτοχρονιάτικες ευχές πέμπω χαράς κι υγείας,
δημιουργίας, ομορφιάς, αγάπης κι ευτυχίας.

Ήρθενε η Πρωτοχρονιά κι είπα του Άη Βασίλη,
τις πιο μεγάλες τις χαρές σε σένα να τσι στείλει.

Ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς έλα στα όνειρά μου,
ν” αρχίσει με χαμόγελο εφέτος η χρονιά μου.

Πρωτοχρονιά κι η μοίρα μου πάλι αλλού ξανοίγει,
κι εμένα μέσα στην καρδιά ένα μαχαίρι μπήγει.

Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά κι είναι βαριά η καρδιά μου,
γιατί ένας χρόνος πέρασε που είσαι μακριά μου.

Χρόνια πολλά από καρδιάς εμείς θα ευχηθούμε,
τον κόσμο μας καλύτερο κάποια στιγμή να διούμε.

Τη μέρα τση πρωτοχρονιάς το σ” αγαπώ να πέψεις,
να κάνει το ποδαρικό στ” αρχοντικό τση σκέψης.

Λύρες, λαγούτα, μπαλωτιές, Πρωτοχρονιά στην Κρήτη,
Χαρά-ευτυχία, δύναμη και στο δικό σας σπίτι

Ξημέρωμα Πρωτοχρνιάς πιάσε μια χούφτα άμμο,
κι ως είν’ οι κόκοι αμέτρητοι τόσες ευχές σου κάνω.

Ξημέρωμα Πρωτοχρονιάς έλα στα όνειρά μου,
να αρχίσει με χαμόγελό και φέτος η χρονιά μου.

Δώρο πρωτοχρονιάτικο το ναι σου περιμένω,
και δε με νοιάζει και δεντρό μην έχω στολισμένο.

Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά κι οι δυο γιορτές μεγάλες,
μα χώρια σου είναι κι αυτές δυο μέρες σαν τις άλλες.

Πηγή: Μαντιναδες Πρωτοχρονιας

Apolymanseis

ApolymanseisΕπιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων, μικρόβια, κοριοί, ψύλλοι, μύγες, κουνούπια, σφήγκες, μέλισσες, σκορπιοί, σκόροι, ψαράκια, ψαλίδες, σκαθάρια κτλ είναι κάτι που θα συναντήσετε συχνά ή λιγότερο συχνά στη ζωή σας. Οι απολυμάνσεις (apolymanseis) επιβάλλονται μετά την επιδρομή τρωκτικών και κατσαρίδων που τόσα μικρόβια φέρουν. Για απολυμάνσεις (apolymanseis) σε κατοικημένους χώρους και χώρους παρασκευής και φύλαξης τροφίμων πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς δυσάρεστη οσμή, καθώς επίσης και απολυμαντικά που δεν αποτελούνται από διαβρωτικό διαλύτη.

Τα παράσιτα διαφοροποιούνται στην ανάπτυξή τους. Γενικότερα τα παράσιτα μπορούν αν αναπτυχθούν με ταχύτατους ρυθμούς και γι’ αυτό είναι σημαντικό το πρόγραμμα υπηρεσιών παρασιτολογικού ελέγχου να είναι προσαρμοσμένο στους παρασιτολογικούς κινδύνους που αντιμετωπίζει κάθε σπίτι ή επιχείρηση.

Για απολυμάνσεις (apolymanseis) πρέπει να χρησιμοποιούνται επαγγελματικά και μόνο προϊόντα εγκεκριμένα από το υπεύθυνο Υπουργείο, ώστε να πραγματοποιείται η απόλυτη εξόντωση των παρασίτων μόνιμα και χωρίς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία. Το προσωπικό που θα αναλάβει την απολύμανσή σας θα πρέπει να διαθέτει την κατάλληλη εξειδίκευση (απολυμαντές) ώστε ο χώρος σας να είναι πάντα καθαρός, υγιεινός, και οι επιχειρήσεις να διαθέτουν τα κατάλληλα πιστοποιητικά απολύμανσης.

Για περισσότερες πληροφορίες ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τιμές για SEO – Πώς κοστολογούνται οι υπηρεσίες SEO

SEO ΤΙΜΕΣ
Πώς κοστολογούνται οι υπηρεσίες Search Engine Optimization

Η κοστολόγηση των υπηρεσιών βελτιστοποίησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης SEO εξαρτάται από τρεις βασικούς παράγοντες:

  • Ο πρώτος παράγοντας που συμβάλει στον καθορισμό του κόστους των υπηρεσιών SEO είναι ο ανταγωνισμός που υπάρχει για τις συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που επιθυμούμε να «ανεβάσουμε» στις μηχανές αναζήτησης. Δηλαδή η τιμή σχετίζεται άμεσα με τον βαθμό της βελτιστοποίησης των ανταγωνιστικών ιστοσελίδων.

Seo Τιμές

Σε ότι αφορά την σωστή εκτίμηση του ανταγωνισμού, μπορεί να γίνει από κάποιον έμπειρο επαγγελματία ο οποίος θα αξιολογήσει τα ποιοτικά κριτήρια των ανταγωνιστικών σελίδων, θα εκτιμήσει και θα κοστολογήσει τις εργασίες που θα χρειαστούν για την άνοδο της ιστοσελίδας πάνω από τις ανταγωνιστικές.

  • Δεύτερος βασικός παράγοντας του καθορισμού της τιμής των υπηρεσιών βελτιστοποίησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης είναι οι θέσεις στις μηχανές αναζήτησης που θα φτάσει η ιστοσελίδα.

Είναι εύκολο να αντιληφθούμε πως όλες οι θέσεις στην πρώτη σελίδα στο Google δεν είναι ίδιες. Υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά σε όγκο επισκέψεων στις πέντε πρώτες θέσεις από τις πέντε τελευταίες της πρώτης σελίδας του ευρετηρίου της Google. Έτσι είναι λογικό στις πρώτες θέσεις να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός άρα και το κόστος των εργασιών SEO θα είναι μεγαλύτερο.

  • Ο τρίτος βασικός παράγοντας είναι η χρονική διάρκεια την οποία θα υποστηρίζεται το site.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό το σημείο διότι λέξεις-κλειδιά με υψηλό ανταγωνισμό είναι δύσκολο να κρατηθούν ψηλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καταλαβαίνουμε πως είναι διαφορετικό αν μία ιστοσελίδα φτάσει ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης να έχει στήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περίπτωση που αρχίσει να χάνει έδαφος, απ΄το να πρέπει να ξεκινήσει νέα καμπάνια SEO, που αυτό συνεπάγεται με επιπλέον έξοδα.

Παραπάνω αναφέρουμε επιγραμματικά τους βασικούς παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το κόστος των υπηρεσιών βελτιστοποίησης ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Πηγή: http://www.alphaseo.gr/

Alpha SEO Κατασκευή και προώθηση Ιστοσελίδων

Η Alpha SEO δραστηριοποιείται στην κατασκευή ιστοσελίδων και την προώθηση ιστοσελίδων με μοναδικό στόχο να δημιουργεί ιστοσελίδες που αποφέρουν κέρδοφορία.

Οποιαδήποτε ιστοσελίδα δεν αρκεί απλά να υπάρχει στο διαδίκτυο. Ο Βασικός στόχος της εκάστοτε επιχειρηματικής ιστοσελίδας θα πρέπει να είναι να προωθήσει τα προϊόντα ή υπηρεσίες της επιχείρησης.

Η AlphaSEO εκτός από την δημιουργία λειτουργικών ιστοσελίδων δίνει έμφαση και στον τομέα της στοχευμένης προώθηση ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Η προώθηση ιστοσελίδων πραγματοποιείται κυρίως μέσω των μηχανών αναζήτησης και ειδικότερα μέσω της Google ως δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Η προώθηση στο ευρετήριο της μηχανής αναζήτησες της Google επιτυγχάνεται με τις τεχνικές  SEO δηλαδή την στοχευμένη άνοδο στα οργανικά αποτελέσματα του ευρετηρίου για συγκεκριμένες λέξεις-φράσεις αλλά και με διαφημιστικές καμπάνιες PPC GoogleAdwords.

Ευρετήριο Google.gr

Ο στόχος των τεχνικών SEO (Search Engine Optimization) είναι να ανέλθει η ιστοσελίδα που εργαζόμαστε σταδιακά στην κορυφή της αρχικής σελίδας του Google για λέξεις-κλειδιά σχετικές προς το αντικείμενό της ιστοσελίδας αλλά και τις δημοφιλέστερες ως προς τις αναζητήσεις των χρηστών του ίντερνετ.

Για οποιαδήποτε απορία ή επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Alphaseo.gr